Ingrediënten
250 Gram Bloem
3 Eieren
625 ML Melk
Snufje Zout
HoeveelheidVoor 3/4 Personen
Bereidingstijd± 20/25 Minuten
CategorieOntbijtLunchHoofdgerechten
Bereidingswijze
De meeste mensen eten een keer per week wel een keertje pannekoeken. En dat is zo gek ook nog niet, want het is goedkoop om te maken en je kunt er lekker mee varieren. In dit recept leggen we stap voor stap uit hoe jij zelf pannekoeken beslag kan maken.
Stap 1: Pak een grote glazen of plastic kom en doe daar de 250 gram bloem in
samen met een snufje zout. Giet dan al roerend met een garde langzaam de 625 ML melk
in de kom erbij en blijf dit roeren totdat je een mooi glad beslag overhoud.
Stap 2: Breek de eieren voorzichtig open en doe deze ook in de kom. Klop dan even
met de garde de eieren goed door het beslag heen.
Stap 3: Het beslag is nu klaar om pannekoeken van te bakken! Zoals
ik al aangaf in het begin van het recept kun je er lekker mee varieren.
Bak bijvoorbeeld even wat spekjes aan in de pan en giet daar wat pannekoeken
beslag overheen voor een heerlijke pannekoek met spek! Of als je liever iets zoets wilt
schil en snijd een appel in stukjes en bak een lekkere pannekoek met appel en strooi er wat kaneelsuiker overheen!
Eet Smakelijk!
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren op recepten