24/7 ondersteuning

Service dagelijks .

Aanbieding
  • thumb 0
  • thumb 1
  • thumb 2
  • thumb 3
  • thumb 4
  • thumb 5

4-Kanaals magneetventiel driver board PNP-uitgang PLC stroomversterking volledig compatibel met Mitsubishi Siemens-ingang

€5.91

Beschikbaar :Op voorraad

Tags

Tags: raspberry pi 4 b 8gb, plc-logo am2, fx2n plc, plc, memorie ram, plc siemens s7 1200 handleiding, horen steun siemens, kabel-logo siemens, de logo ' s van siemens plc, pajero.

 
 

Model-analyse: SV (digitale signaal versterker) -5A (maximale rijafstand stroom per kanaal 5 A) -1R (one-way-transmissie) 4P(4 kanalen) -P(PNP-uitgang is de uitgang van de bron).Ten eerste, het module-overzicht: 1. Vast te stellen nieuwe originele geïmporteerde FET. 2. Het ingangssignaal is geschikt voor NPN en PNP, en is compatibel met PLC-apparatuur zoals Mitsubishi, Panasonic, Siemens en binnenlandse PLC. 3. De signaal input voltage 3,3 V/5 V/12 V/24 V, die geschikt is voor ander signaal generatie apparatuur. 4. Elk kanaal van de input neemt optische isolatie module voor het effectief beschermen van de veiligheid van de stuurklem; op hetzelfde moment, het is uitgerust met acht bipolaire status indicatoren. 5. Bedrading: VCC en GND de voeding poorten van deze module, en zijn vast volgens de aanwijzing spanning.COM is aangesloten op het signaal control terminal common pool, 1-4 is aangesloten op elk kanaal controle signaal; de output van het gecontroleerde apparaat is de uitgang van de bron met het label A1-O4. 6, installatie: 35 mm DIN-rail montage, gemakkelijk en snel! 7, module grootte: 45 * 72 * 19 MM (lengte * breedte * hoogte).Module netto gewicht: 100 gram.

Voorbeeld met shell:

Voorbeelden van montage rail (er rekening mee dat de module niet onder het spoor):

Tip: De uitgang van de bron en model is weergegeven in de figuur:

Wanneer er sprake is van een signaal, de uitgang Ox (O1, O2, O3,...) wordt aangesloten op de module DC-voeding (VCC), en de Os uitgang 24V.Ten derde, de module externe elektrische aansluitschema (deze module kan de controle 30V, 5A hieronder de spanning van elektrische apparaten): 1, handmatige bediening:

of

2. Controle van de NPN-uitgang-modus zoals enkele chip of PLC:

3. PNP-uitgang-modus controle, zoals een enkele chip of PLC:


Schrijf uw recensie!

1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs