24/7 ondersteuning

Service dagelijks .

Aanbieding
  • thumb 0
  • thumb 1
  • thumb 2
  • thumb 3
  • thumb 4
  • thumb 5

AS608 Vingerafdruklezer Sensor Module Optische Vingerafdruk Vingerafdrukken Module voor Arduino Sloten Seriële Communicatie-Interface

€10.32

€20.64

Beschikbaar :Op voorraad

Tags

Tags: arduino vingerafdruk sensor, arduino kit vingerafdruk, vingerafdruk scanner, fingerprint reader usb, vingerafdruklezer, fingerprint windows, arduino vingerafdruk, eikon fingerprint reader windows 10, esp gprs, vingerafdruk usb.

 
 

AS608 Vingerafdruklezer Sensor Module Optische Vingerafdruk Vingerafdrukken Module voor Arduino Sloten Seriële Communicatie-Interface Gebruik: elektromagnetisch Sensor

Type: Biosensor; Theorie: Hall-Sensor

Output: Schakelen Van De Transducer

Model Nummer: AS608 Vingerafdruklezer Sensor

Materiaal: PCB; de Parameters van het Product

Resolutie: 500dpi

Stroom: minder dan 60mA

Spanning: 3,3 V

Fingerprint ie vermelding van de tijd: minder dan 1.0 seconden

Piek stroom: minder dan 60mA

Venster: 15.3x18.2MM

Communicatie-Interface: USB/UART

Hoe de Module Werkt

1. Fingerprint functies

De vingerafdruk algoritme haalt functies van de verworven vingerafdruk ie en vertegenwoordigt de vingerafdruk informatie.De opslag, de vergelijking en het zoeken van de vingerafdrukken zijn al gedaan door het bedienen van vingerafdruk heeft.

2. Fingerprint verwerking omvat twee processen: vingerafdruk registratie proces en vingerafdruk matching-proces (waarin de vingerafdruk matchen is verdeeld in fingerprint vergelijking (1:1) en vingerafdruk zoeken (1:N) op twee manieren).

Wanneer de vingerafdruk geregistreerd is, twee vingerafdrukken worden ingevoerd voor elke vingerafdruk, en de input ie wordt dubbel bewerkt.De synthese module is opgeslagen in de module.

Wanneer de vingerafdruk is op elkaar afgestemd, de fingerprint-sensor wordt gebruikt om de ingang van de vingerafdruk ie te worden gecontroleerd en verwerkt, en dan wordt het vergeleken met de vingerafdruk van de module in de module (als het is gekoppeld aan een module opgegeven in de module, is de zogenaamde fingerprint vergelijking modus, dat wil zeggen, 1:1 modus.Als overeenkomende met meerdere modules is de zogenaamde fingerprint zoeken, dat wil zeggen 1:N-modus, de module geeft de bijpassende resultaat (geslaagd of mislukt).

Kleur: zwart

Inhoud Van De Verpakking:

1 * Sensor

1 * de aansluiting van de

Alleen de inhoud van de verpakking, andere producten zijn niet inbegrepen.

Opmerking: het Licht schieten en de verschillende displays kan de kleur van het item in de afbeelding een beetje verschillend van het echte ding.De meting toegestaan fout is +/- 1-3cm.


  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Certificering: GEEN

Schrijf uw recensie!

1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs