24/7 ondersteuning

Service dagelijks .

Aanbieding
 • thumb 0
 • thumb 1
 • thumb 2
 • thumb 3

De bodemtemperatuur vochtigheidssensorsht10 SHT20 sht30 sensor probe SHEN-77 broeikas soil moisture sensor

€6.32

€6.80

Beschikbaar :Op voorraad

Tags

Tags: club led, si7021, tcs230, bloem monitor, kas huis, sht35 waterdicht, hall-effect sensor symbool, 4n35, tuin groene huis, bme28.

 
 

sluit kabel : Bruin :VCC Zwart: GND Geel :gegevens Blauw:CLK

Sonde totale lengte 77mm 1, geïmporteerd sensoren. 2, met een 10k pull-up weerstand en filter condensator van 0,1 uf 3, dubbel behandeling van het water. 4, alvorens de fabriek op 100% elektrische verouderen test. 5, kabel: 50 cm 1, deze sensor kan de bodem meten van temperatuur en luchtvochtigheid?A: De definitie van het vocht in de bodem is om een kilogram van bodemmonsters, grondig drogen, minder gewicht (gewicht van het water) en 1 kg van de ratio wordt het vocht in de bodem.De relatieve vochtigheid wordt gedefinieerd als het percentage verzadigd vochtigheid absolute vochtigheid en de actuele temperatuur de actuele temperatuur.Volledig vochtigheid van de lucht met vocht in de bodem is niet een concept, noch is het een orde van grootte, terwijl de 10% vocht in de bodem de bodem vochtigheid van de lucht is al 100% tot.Deze sensor chip is sht10 of sht20, deze chip is geproduceerd door het Zwitserse bedrijf met een lucht temperatuur en vochtigheid sensor voor het meten van de relatieve vochtigheid van de lucht.Deze sensor door middel van een speciale behandeling, lang begraven in de bodem niet wordt beschadigd, zelfs als weer opgeladen kook het water niet zal beschadigd worden, wanneer zij worden geconfronteerd met grotere vocht in de bodem, bodem, lucht vochtigheid lang zal worden 100%, gemeten op zinloos. 2, deze sensor is gedrenkt in water of condens of begraven in de aarde of schade?A: We waren allemaal ingekapselde sensor potgrond proces, zelfs met langdurige onderdompeling in water macht niet zal beschadigd worden, waardoor drogen van de luchtvochtigheid is nog steeds normaal overname. 3, sensor metingen na het oppotten of er een fout?A: Sommige fabrikanten van verpakte en niet-professionele sonde zal hebben op de volgende vragen: (1) Potgrond absorptie van vocht, vooral bij hoge luchtvochtigheid situaties, wanneer de stijging van de luchtvochtigheid niet in het drop-down, omdat de potgrond woonde in het reservoir water. (2) Na het solderen, zonder het maken van een opleving van de behandeling (veel fabrikanten zelfs nog nooit gehoord van het woord), de temperatuur en de luchtvochtigheid leiden tot grote fout. (3) met een temperatuur van encapsulants, potgrond laag scheuren veroorzaakt door oxidatie van tijd, na dauwdruppel veroorzaakt door elektroforese in het oppervlak van de printplaat naar de vorm van een storing.

we hebben sht10 en sht20 twee soorten ,laat een bericht over uw behoefte ,of we zullen standaard sht10 sensor.

Sondelengte 77mm 1, geïmporteerd sensoren. 2, met een 10k pull-up weerstand en 0,1 uf-filter condensator 3, dubbel behandeling van het water. 4, 100% vermogen op de vergrijzing van de inspectie.

In dit gedeelte van de lucht temperatuur en vocht sensoren, de totale dubbel water behandeling, een grondige anti-condens schade.OPMERKING: De sensor wordt ook gemeten in de bodem, zelfs als begraven in de bodem, de lucht Van de relatieve luchtvochtigheid, de plaats van het vocht in de bodem.

1, kan de sensor meet de bodem, de temperatuur en de luchtvochtigheid?

antwoord: het vocht in de Bodem wordt gedefinieerd als 1 kg bodem-monster, goed gedroogd, minder gewicht (gewicht van water) en 1 kg van de ratioSaidFor het vocht in de bodem.

In dit geval Lucht de relatieve vochtigheid wordt gedefinieerd als de absolute vochtigheid in de huidige temperatuur als een percentage van het gehalte aan vocht in de huidige temperatuur.

In de samenvatting van het vocht in de bodem en de lucht vochtigheid is niet een begrip, noch een orde van grootte van 10% van het vocht in de bodem wanneer het vocht in de bodem in de lucht is 100%.In dit geval,

De interne chip sensor sht10 of sht20, deze chip is Zwitserland de Geest van Ryan ' s lucht, temperatuur en vocht sensoren, het meten van de relatieve vochtigheid van de lucht.Deze sensor heeft ondergaan een speciale behandeling op Lange termijn begraven in de bodem niet beschadigd worden, zelfs als het water opnieuw gekookt water zal niet beschadigd worden (het bedrijf dat de exclusieve verbintenis) Als de luchtvochtigheid is iets groter in het gezicht van de bodem, de bodem, de vochtigheid van 100% op de lange termijn zal de meting verliest zijn betekenis .

2, deze sensor luchtbel in het water of condens of begraven in de grond zal worden beschadigd?

A: hebben We de verpakking van de sensor Alle potgrond behandeling, zelfs met een langdurige onderdompeling in water niet zal beschadigd worden, verwijderen, drogen de luchtvochtigheid is nog steeds de normale collectie.

3, potgrond nadat de sensor voor meting van de resultaten zal worden fouten?

A: Sommige niet-professionele fabrikanten van de sonde pakket zal hebben op de volgende vragen:

(1) potgrond absorptie van vocht, vooral bij hoge luchtvochtigheid gelegenheden, wanneer de vochtigheid niet na de stijging, omdat de potten gel in het water.

(2) na het lassen, het niet doen van de opleving van de behandeling (veel fabrikanten hebben zelfs niet gehoord van het woord), wat resulteert in een groot temperatuur en vochtigheid fout.

(3) potgrond met de temperatuur op de lange termijn de oxidatie van de potgrond laag, veroorzaakt door scheuren, na condensatie op het oppervlak van de waterdruppels in de printplaat elektroforese, de vorming van een storing.

In dit geval, De producten van het bedrijf volledig te overwinnen, is de bovengenoemde veel voorkomende problemen, is het aanbevolen dat u zorgvuldig identificeren van de purcha se van producten.Vroeg elke technische details, voor hun eigen producten, een einde te maken aan bepaalde bedrijven "Onzin" We zijn blij met de technische discussie.


 • Type: Biosensor
 • Merknaam: XIN NUO QI
 • Uitgang: Analoge Sensor
 • Gebruik: Vochtigheid Sensor
 • Materiaal: Mengsel
 • Oorsprong: CN(Oorsprong)
 • Theorie: Andere
 • Model Aantal: SHEN-77

received but not yet tested

Nadezhda Miroshn (2020-10-22)

Schrijf uw recensie!

1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs