24/7 ondersteuning

Service dagelijks .

Aanbieding
 • thumb 0
 • thumb 1
 • thumb 2
 • thumb 3
 • thumb 4
 • thumb 5

W1212 AC 220V LCD-Digitale Temperatuur-Vochtigheid-Controller Timer SHT20 Sensor Probe voor Incubator Aquarium Thermostaat Hygrostaat

€12.25

€14.76

Beschikbaar :Op voorraad

Tags

Tags: probe-test, keuken timer, aquarium mini, controle van de temperatuur, kraan keuken, cijfer multimet, aquarium vissen leven, digitale thermostaat controler, incubator automatische 10, sobo ' aquarium accessoires.

 
 

AC 110V-220V LCD-Digitale Temperatuur-Vochtigheid-Controller Timer SHT20 Sonde voor het Incubator Aquarium Thermostaat Hygrostaat

OOTDTY

Specificatie:

Naam van het Product: Intelligente temperatuur en vochtigheid controller

Product model: W1212

Voeding voltage: AC110 -220V

Het werk frequentie: 50HZ

Meetbereik: -40 -120°C 0 -00%RH

De nauwkeurigheid van de meting: de temperatuur van ± 0,3°C, luchtvochtigheid ± 3%RH

Sensor kabel lengte: 100CM

Grootte: 79.5*43*36mm

Shell materiaal: schil ABS, onder shell vlamvertragende ABS

Opmerking: Het product heeft een klok met een batterij.Het product wordt geleverd zonder batterijen.De behoeften van de klant om te kopen van de batterij zelf.De batterij model: CR1220 3V-knop.De batterij moet worden gekalibreerd voor de eerste keer.

Time kalibratie-modus:

1. In het geval van de power on, een lange druk op de setting knop om de instelling van de interface, druk kort op de instelling toets om snel te schakelen (P/F - /H), het instellen van de tijd op H en selecteer H1-H5 door de up-en down-toetsen.Als u de real-time klok instellen, selecteert u de bijbehorende H1-item, en druk kort op de power-knop om het instellen van de tijd, de up-knop te verhogen, de down-toets wordt afgenomen, en op de power knop om te bevestigen

Instructies voor het instellen van de werking:

In het geval van de power on, een lange druk op de setting knop om de instelling te activeren interface, druk kort op de in de instelling interface om snel te schakelen (P/F - /H), kunt u gebruik maken van de up-en down-toetsen om te selecteren P1-P5)/F1-F4/H1-H5, en druk vervolgens kort op De power knop OK om het instellen van de parameters

Tips:

①In de normale modus, druk kort op de instelling van de toets of de plus-en min-toetsen om de instelling van de parameters, zal het terugkeren naar de normale modus na 1 seconde.

②In de instelling modus, als er geen toets wordt ingedrukt, keert automatisch terug naar de normale modus na 10 seconden.

③In de instelling modus wanneer een bepaalde waarde van de optie is ingesteld, als de power-knop is niet ingedrukt om te bevestigen de retourzending, zal het automatisch terugkeren naar de normale modus na 10 seconden, en de waarde wordt niet opgeslagen.

Toets Beschrijving:

1. Power knop:

Druk lang op de schakelaar

②In de modus voor het instellen, druk kort op de toets bevestiging

2. Instelling van de sleutel:

①Short druk op om de temperatuur-controle modus druk opnieuw kort op om de luchtvochtigheid control mode

②Long druk op om de instelling van de interface, druk kort op de knop voor het instellen van in de instelling van de interface te selecteren controle van de temperatuur en de luchtvochtigheid of de modus time (dat is, de P-en F-en H-modus te schakelen)

3. + sleutel:

① Op de homepage, druk kort op om de doel-temperatuur schakelaar tijd, lang indrukken om het doel-temperatuur schakelaar tijd

②In de menu-modus, druk kort en 1 keer lang op en blijven toevoegen

4.-Sleutel: ① druk Kort op om de doel-vochtigheid schakelaar tijd op de homepage, lang indrukken om het doel-vochtigheid met tijd schakelaar

②In de menu-modus, druk kort op tot een daling van 1 en druk lang op blijven dalen

5. Combinatie-toets: instelling toets + aantal min (fabrieksinstellingen terugzetten)

In de stroom aan staat, indrukken en ingedrukt houden van de toets combinatie op hetzelfde moment worden de fabrieksinstellingen hersteld

Modus beschrijving:

Zowel de verwarming en koeling in temperatuur control-modus en bevochtiging en ontvochtiging in de luchtvochtigheid modus moet handmatig worden ingesteld

Temperatuur control mode:

1. Koeling: (U kunt een korte druk op de knop instelling op de home-pagina te bekijken, of zie je het sneeuwvlok symbool op het scherm, dat is, de huidige koeling)

①When de real-time temperatuur ≥ de target-temperatuur in te stellen waarde (OBJ TEMP) + het temperatuurverschil de ingestelde waarde voor het in de koeling staat, het relais werkt, en de afkoeling begint.

②When de real-time temperatuur daalt naar het doel-temperatuur instelling (OBJTEMP), de koeling relais stopt met werken, de thermostaat gaat de temperatuur controle staat, en de controle van de temperatuur bereik is het verschil in temperatuur in te stellen waarde.

③When de real-time temperatuur ≥ de target-temperatuur in te stellen waarde (OBJ TEMP) + het temperatuurverschil de ingestelde waarde voor de thermostaat komt in de compressor vertraging staat, en de koeling relais begint te werken na de compressor vertraging.

2. Verwarmen: (U kunt een korte druk op de knop instelling op de home-pagina te bekijken, of de zon-symbool kan worden gezien op het scherm, dat is, de huidige verwarming modus)

① Wanneer de real-time temperatuur lager is dan de target-temperatuur instelling-het temperatuurverschil de ingestelde waarde, gaat de verwarming staat en de verwarming relais werkt.

②When de verwarming temperatuur bereikt het doel-temperatuur-waarde, de verwarming relais stopt met werken, de thermostaat gaat de temperatuur controle staat, en de temperatuur regelbereik is het temperatuurverschil de ingestelde waarde.

Humidity control mode:

1. Ontvochtigen modus: (U kunt een korte druk op de knop instelling op de home-pagina te bekijken, of je kunt zien van het verbod van water druppels op het scherm, dat is, de huidige ontvochtigen modus)

①When de real-time vocht en luchtvochtigheid temperatuur verschil waarde (OBJ BROM) ≥ de target-vochtigheid waarde, de relais begint te werken en begint de ontvochtiging


 • Merknaam: aneng
 • Oorsprong: CN(Oorsprong)
 • Gebruik: Industrieel
 • Scherm Grootte: 2.0 - 3.9 Cm
 • Is Het Slim Apparaat: No
 • Certificering: GEEN

Schrijf uw recensie!

1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs