24/7 ondersteuning

Service dagelijks .

Aanbieding
  • thumb 0
  • thumb 1
  • thumb 2
  • thumb 3
  • thumb 4
  • thumb 5

3 Pc ' s/veel ping MONTEUR XG-50 soldeerpasta Tin Crème Flux Sn63/Pb37 25-45um

€8.04

€10.17

Beschikbaar :Op voorraad

Tags

Tags: monteur xg 50, aluminium solderen solderen, kss flux, pasta met soldeer, toppen xg 50, nc 559 asm flux, soldeer crème origineel, monteur xg, crème soldeer, haak xg 50.

 
 

100% Originele HK MONTEUR 42g Sn63/Pb67 soldeerpasta Flux XG-50 Voor Hakko 936/Saike 852D++ Solderen Station Eigenschappen van het Product: Merk:HK MONTEUR

Model:XG-50*3pcs

Kenmerken:

100% originele nieuwe

Legering:Sn63/Pb37

Micron:24-45um

MESH:-325+500

Gewicht:eigenlijk alleen 35g verpakking

Opmerking:

1. Schadelijk bij inademing en bij opname door de mond.

2. Gevaar voor cumulatieve effecten.

3. Houden van eet-en drinkwaren en van diervoeder.

4. Bij het gebruik niet eten,Drinken of roken.

5. Vermijd langdurig of herhaald contact van de huid met soldeerpasta.In geval van soldeerpasta zie inslikken onmiddellijk een arts.

6.Winkel container wel gesloten en koel.Product Afbeeldingen:

Klanten Opmerkingen:

Betaling

1. Wij accepteren betaling door op de lijn en .

2. Wanneer u een betaling, gelieve uw juiste adres en telefoonnummer, wij alleen het product wordt geleverd op het adres dat u links.

3. Koper is aansprakelijk voor de impact te wijten aan verkeerde adres en telefoonnummer.

4. Directe betaling vereist.

Douane Belasting En Plicht

1. Zolang item locatie is China ( met Uitzondering van de Verenigde Staten ), alle percelen gebonden aan landen die onderworpen zijn aan de btw en de accijns.Voor specifieke tarieven, neem dan zo vriendelijk contact op met de lokale douanekantoor voor meer informatie.Belasting&recht, op kosten van de koper.

2. Wanneer het pakket aankomt bij de inkomende land customs house, is koper aansprakelijk voor de duidelijke ladingen volgens de douane personeel de verplichting binnen een bepaalde periode.De vrije periode wordt bepaald door de lokale gewoonten en niet opgenomen in de geschatte levertijd.

3. Voor elk perceel, zullen wij een verklaring van 60% van de totale waarde van de goederen.Mocht u speciale wensen hebben voor de waarde van het product van de verklaring, laat dan een bericht!Dank u!

Feedback

1. Onze service mogelijk niet best, maar beloven om beter en beter te worden.

2. Als u een ongenoegen over onze producten, gelieve niet te aarzelen ons te vertellen.Wij zullen u helpen op te lossen.Uw tevredenheid is onze eerste prioriteit.Wij waarderen uw positief terugkoppelt.

3. Wij zijn oprecht vragen u niet te laat negatieve feedback voordat u contact opneemt met ons op.Geen verkoper kan garanderen dat er geen probleem is, maar de waarde hoe het op te lossen probleem.


  • Model Aantal: xg-50
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Deeltjesgrootte: 10-25? m
  • Merknaam: HDCSUN

Schrijf uw recensie!

1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs